Handelsbolaget Sunnevis Industri Service

Västra Götalands län

Information

Handelsbolaget Sunnevis Industri Service hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Handelsbolaget Sunnevis Industri Service finns. I Mariestad så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Sunnevis Industri Service tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Handelsbolaget Sunnevis Industri Service har haft sedan 2003-05-29. Handelsbolaget Sunnevis Industri Service har funnits sedan och 2003-05-29 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Sunnevis Industri Service så kan ni göra det genom att skicka er post till Hasslerörsv. 53, 542 72, Mariestad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6275589.

Mariestad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Handelsbolaget Sunnevis Industri Service har idag 969693-5916 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Sunnevis Industri Service

Industriservice såsom städning och fastighetsskötsel.

I Handelsbolaget Sunnevis Industri Service så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rousu, Ilkka Antero som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Rousu, Nina Elisabeth Sabina som är född 1981 och har titeln Bolagsman, .