Marinservice Skaraborg Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

I Mariestad finns det ett Handelsbolag som heter Marinservice Skaraborg Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Marinservice Skaraborg Handelsbolag i Västra Götalands län. Mariestad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Marinservice Skaraborg Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-02-04 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2001-12-20 så har Marinservice Skaraborg Handelsbolag varit registrerat och sedan 2002-02-04 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Marinservice Skaraborg Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Marinservice Skaraborg Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Marinservice Skaraborg Handelsbolag så kan ni göra det på 0506-20753.

Handel och reparation av båtar och båtmotorer.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Jansson, Dan-Eje som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Jansson, Torbjörn som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Turnémusik Mariestad Kommanditbolag som är född och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen .

Marinservice Skaraborg Handelsbolag har 969682-4847 som sitt organisationsnummer.