Big point produktion Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Big point produktion Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Mariestad. I Big point produktion Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Jan Tomas som är född 1963 och har titeln Komplementär, Andersson, Leif Anders som är född 1960 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Big point produktion Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Big point produktion Kommanditbolag på telefon .

Mekaniskverkstad med legotillverkning, reparationer. Handel och reparationer med hushållselektronik vitvaror vvs. Personaluthyrning, catering. Försäljning, inköp av hård och mjukvaror och konsultverksamhet inom databranchen såsom reparationer och installationer samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Big point produktion Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Big point produktion Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Big point produktion Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-07-19 och Big point produktion Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-07-19.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Big point produktion Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Big point produktion Kommanditbolag har 969667-2246 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.