Skaraborgs Tältuthyrning Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Mariestad och Skaraborgs Tältuthyrning Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Skaraborgs Tältuthyrning Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Skaraborgs Tältuthyrning Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Skaraborgs Tältuthyrning Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1999-07-21. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där företaget finns i jobbar för att företag som Skaraborgs Tältuthyrning Handelsbolag ska trivas.

I Mariestad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Firman skall bedriva uthyrning av tält med tillbehör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skaraborgs Tältuthyrning Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-15.

Idag är Skaraborgs Tältuthyrning Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Skaraborgs Tältuthyrning Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0501-78677.

Firman tecknas av Per Åhlby ensam..

De som är på något sätt har med Skaraborgs Tältuthyrning Handelsbolag är Åhlby, Irene Ingegerd som är född 1933 och har titeln Bolagsman, Åhlby, Per Vilhelm som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Skaraborgs Tältuthyrning Handelsbolag har 969661-0378 som sitt organisationsnummer.