SkaraborgsBild Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

SkaraborgsBild Handelsbolag är ett av många företag som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som SkaraborgsBild Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SkaraborgsBild Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

SkaraborgsBild Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1999-05-26. Men sedan 1999-01-01 så har SkaraborgsBild Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sockenv. 1, 542 94, Mariestad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SkaraborgsBild Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0501-77386.

Mariestad arbetar för att företag som SkaraborgsBild Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för SkaraborgsBild Handelsbolag. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Produktion och försäljning av bilder och tjänster. Uppdragsfotografering, layout och design. Konsultation, utveckling, projekt och marknadsföring. Pedagogisk och konstnärlig verksamhet.

Firmatecknare för SkaraborgsBild Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till SkaraborgsBild Handelsbolag och det är följande personer, Axelsson, Kajsa Maria som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Axelsson, Nils Bertil som är född 1960 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för SkaraborgsBild Handelsbolag är 969659-7609.