Bröderna Lundhs Byggservice Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Bröderna Lundhs Byggservice Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Bröderna Lundhs Byggservice Handelsbolag finns. I Mariestad så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Bröderna Lundhs Byggservice Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Bröderna Lundhs Byggservice Handelsbolag har haft sedan 1999-01-01. Bröderna Lundhs Byggservice Handelsbolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bröderna Lundhs Byggservice Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Valnötsstigen 19, 542 42, Mariestad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 076-6235223.

Mariestad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Bröderna Lundhs Byggservice Handelsbolag har idag 969657-9102 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Bröderna Lundhs Byggservice Handelsbolag

Byggbranschen, reparationer och tillbyggnader, vattenskador.

I Bröderna Lundhs Byggservice Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lund, Gösta Olof som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Lund, Göte Anders som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .