SethSongs Production Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

SethSongs Production Kommanditbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där SethSongs Production Kommanditbolag finns. I Mariestad så finns det många olika Kommanditbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. SethSongs Production Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket SethSongs Production Kommanditbolag har haft sedan 1998-01-01. SethSongs Production Kommanditbolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till SethSongs Production Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stockholmsv. 28, 542 33, Mariestad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0501-77508.

Mariestad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

SethSongs Production Kommanditbolag har idag 969651-0305 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -komplementären är den som för stunden ansvarar för SethSongs Production Kommanditbolag

Förlagsverksamhet (musik), konsultarbete (musik och studio) samt musikproduktion i studio.

I SethSongs Production Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sethsson, Nils Henrik som är född 1970 och har titeln Komplementär, Sethsson, Vera Elisabet som är född 1946 och har titeln Kommanditdelägare, .