V P P Allservice Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

I Mariestad finns det ett Handelsbolag som heter V P P Allservice Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar V P P Allservice Handelsbolag i Västra Götalands län. Mariestad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

V P P Allservice Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-07-13 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1996-11-04 så har V P P Allservice Handelsbolag varit registrerat och sedan 2001-07-13 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är V P P Allservice Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med V P P Allservice Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Österlångg. 13, 542 30, Mariestad. Vi ni istället prata med V P P Allservice Handelsbolag så kan ni göra det på .

Inglasning och byggarbeten, fastighetsservice, varu- och persontransporter. Plastning av båtar.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Keskisarja, Anette Christina som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Keskisarja, Veli-Pekka Sakari som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas var för sig av -Keskisarja, Anette Christina -Keskisarja, Veli-Pekka Sakari .

V P P Allservice Handelsbolag har 969631-9053 som sitt organisationsnummer.