MT Munvård Margaretha Tebelius Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

MT Munvård Margaretha Tebelius Kommanditbolag är ett bolag som finns i Mariestad. I MT Munvård Margaretha Tebelius Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Främst Almkvist, Mary Margareta som är född 1944 och har titeln Komplementär, Parsberger, Margareta Ann-Charlotte som är född 1963 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med MT Munvård Margaretha Tebelius Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå MT Munvård Margaretha Tebelius Kommanditbolag på telefon 0501-13003.

Tandhygienistverksamhet.

Idag är MT Munvård Margaretha Tebelius Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

MT Munvård Margaretha Tebelius Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

MT Munvård Margaretha Tebelius Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och MT Munvård Margaretha Tebelius Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MT Munvård Margaretha Tebelius Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

MT Munvård Margaretha Tebelius Kommanditbolag har 969622-2919 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.