Exotic Zoo Mariestad Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969605-1490 är organisationsnummer för bolaget Exotic Zoo Mariestad Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Exotic Zoo Mariestad Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Mariestad som är den kommunen som Exotic Zoo Mariestad Handelsbolag finns i.

Exotic Zoo Mariestad Handelsbolag har varit registrerat sedan 1994-06-07 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Exotic Zoo Mariestad Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Exotic Zoo Mariestad Handelsbolag är och det finns flera bolag i Mariestad som också är .

Firmatecknare för Exotic Zoo Mariestad Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Exotic Zoo Mariestad Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0501-18444 eller genom brev på följande adress:
Kyrkog. 6, 542 30, Mariestad

Zoologisk handel samt import och grossistverksamhet inom zoologisk handel.

Det finns olika personer som har en koppling med Exotic Zoo Mariestad Handelsbolag och det är Andersson, Stefan Ingvar som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Edvinsson, Åsa Maria som är född 1972 och har titeln Bolagsman,