Turnémusik Mariestad Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

969605-1201 är organisationsnummer för verksamheten Turnémusik Mariestad Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Turnémusik Mariestad Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Mariestad som är den kommunen som Turnémusik Mariestad Kommanditbolag finns i.

Turnémusik Mariestad Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2002-12-12 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Turnémusik Mariestad Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Turnémusik Mariestad Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Mariestad som också är .

Firmatecknare för Turnémusik Mariestad Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Vill ni komma i kontakt med Turnémusik Mariestad Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5181880 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av ljud och ljus samt musikproduktion.

Det finns olika personer som har en koppling med Turnémusik Mariestad Kommanditbolag och det är Jansson, Torbjörn som är född 1965 och har titeln Komplementär, Bergum, Nina Merethe som är född 1969 och har titeln Kommanditdelägare,