Carpe Diem Leif Nilsson Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Carpe Diem Leif Nilsson Kommanditbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Carpe Diem Leif Nilsson Kommanditbolag finns. I Mariestad så finns det många olika Kommanditbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Carpe Diem Leif Nilsson Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har ej F-skatt. Carpe Diem Leif Nilsson Kommanditbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Carpe Diem Leif Nilsson Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Älgstigen 19, 542 44, Mariestad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0500-427050.

Mariestad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Carpe Diem Leif Nilsson Kommanditbolag har idag 916902-3158 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Carpe Diem Leif Nilsson Kommanditbolag

Ekonomisk och finansiell rådgivning, stuguthyrning, varuimport och handel med heminredningar.

I Carpe Diem Leif Nilsson Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Leif Anders Rune som är född 1941 och har titeln Komplementär, Nilsson, Siv Edit Margareta som är född 1939 och har titeln Kommanditdelägare, .