Mariestad Lackcenter Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Mariestad Lackcenter Handelsbolag är ett av många företag som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Mariestad Lackcenter Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mariestad Lackcenter Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Mariestad Lackcenter Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1993-01-05. Men sedan 1993-01-01 så har Mariestad Lackcenter Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hammarsmedsg. 10, 542 35, Mariestad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mariestad Lackcenter Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0501-71080.

Mariestad arbetar för att företag som Mariestad Lackcenter Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Mariestad Lackcenter Handelsbolag. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

All förekommande lackering inom branschen

Firmatecknare för Mariestad Lackcenter Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mariestad Lackcenter Handelsbolag och det är följande personer, Mogren, Staffan Arnold Gunnar som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Mogren, Thomas Mikael Lesther som är född 1964 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Mariestad Lackcenter Handelsbolag är 916902-0436.