Ramséns Bilplåt Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Ramséns Bilplåt Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Ramséns Bilplåt Kommanditbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ramséns Bilplåt Kommanditbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1992-10-12. Men sedan 1993-01-01 så har Ramséns Bilplåt Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hammarsmedsg. 4, 542 35, Mariestad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ramséns Bilplåt Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0501-15900.

Mariestad arbetar för att företag som Ramséns Bilplåt Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ramséns Bilplåt Kommanditbolag. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Bilreparationer

Firmatecknare för Ramséns Bilplåt Kommanditbolag är följande:
; Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ramséns Bilplåt Kommanditbolag och det är följande personer, Ramsén, Rolf Runar som är född 1937 och har titeln Komplementär, Ramsén, Ulf Martin som är född 1963 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Ramséns Bilplåt Kommanditbolag är 916901-9495.