Gjutaren Förvaltning i Töreboda Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Gjutaren Förvaltning i Töreboda Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Gjutaren Förvaltning i Töreboda Kommanditbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gjutaren Förvaltning i Töreboda Kommanditbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1991-12-16.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gjutaren Förvaltning i Töreboda Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Mariestad arbetar för att företag som Gjutaren Förvaltning i Töreboda Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Gjutaren Förvaltning i Töreboda Kommanditbolag. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Fastighetsförvaltning.

Firmatecknare för Gjutaren Förvaltning i Töreboda Kommanditbolag är följande:
; Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gjutaren Förvaltning i Töreboda Kommanditbolag och det är följande personer, O o G Karlsson Invest AB som är född och har titeln Komplementär, Karlsson, Karl Göran Yngve som är född 1950 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Gjutaren Förvaltning i Töreboda Kommanditbolag är 916901-6145.