Antikfönstret Mariestad Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Antikfönstret Mariestad Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Antikfönstret Mariestad Handelsbolag finns. I Mariestad så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Antikfönstret Mariestad Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Antikfönstret Mariestad Handelsbolag har haft sedan 2009-10-22. Antikfönstret Mariestad Handelsbolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Antikfönstret Mariestad Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Karlag. 3, 542 30, Mariestad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0501-70285.

Mariestad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Antikfönstret Mariestad Handelsbolag har idag 916901-5493 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Antikfönstret Mariestad Handelsbolag

Antikhandel

I Antikfönstret Mariestad Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fransson, Lars Rune Viktor som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Suup-Johansson, Ingrid Iréne V som är född 1941 och har titeln Bolagsman, .