Stall Greby Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916901-2631 är organisationsnummer för företaget Stall Greby Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Greby Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Mariestad som är den kommunen som Stall Greby Handelsbolag finns i.

Stall Greby Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-03-06 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Greby Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Stall Greby Handelsbolag är och det finns flera bolag i Mariestad som också är .

Firmatecknare för Stall Greby Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Stall Greby Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0501-20569 eller genom brev på följande adress:
Pl 7218, 0 , Mariestad

Travhästar

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Greby Handelsbolag och det är Dahlberg Fredriksson, M Annika K som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Fredriksson, Uno Ingvar som är född 1945 och har titeln Bolagsman,