Administration o KopieringsService i Mariestad Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Mariestad och Administration o KopieringsService i Mariestad Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Administration o KopieringsService i Mariestad Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Administration o KopieringsService i Mariestad Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Administration o KopieringsService i Mariestad Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1990-11-12. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Administration o KopieringsService i Mariestad Handelsbolag ska trivas.

Administration o KopieringsService i Mariestad Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Mariestad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bokföring, administration och skrivservice

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Administration o KopieringsService i Mariestad Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Administration o KopieringsService i Mariestad Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Administration o KopieringsService i Mariestad Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0501-14616.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Administration o KopieringsService i Mariestad Handelsbolag är Bengtsson, Kerstin Margareta som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Bengtsson, Kjell Erik som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .

Administration o KopieringsService i Mariestad Handelsbolag har 916901-0940 som sitt organisationsnummer.