BOHUS FORM KOMMANDITBOLAG

Västra Götalands län

Information

BOHUS FORM KOMMANDITBOLAG är ett bolag som finns i Mariestad. I BOHUS FORM KOMMANDITBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hammar, Sven Göran Herbert som är född 1945 och har titeln Komplementär, Hammar, Arvid Sebastian som är född 1986 och har titeln Kommanditdelägare, Hammar, Kerstin Elisabeth som är född 1946 och har titeln Kommanditdelägare, Hammar, Kerstin Elisabeth som är född 1946 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med BOHUS FORM KOMMANDITBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå BOHUS FORM KOMMANDITBOLAG på telefon 0501-45911.

Import och försäljning av mjukdjur i egen design. Tillverkning och försäljning av hantverksprodukter.

Idag är BOHUS FORM KOMMANDITBOLAG av bolagstypen Kommanditbolag.

BOHUS FORM KOMMANDITBOLAG är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

BOHUS FORM KOMMANDITBOLAG innehar ej F-skattsedel och BOHUS FORM KOMMANDITBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BOHUS FORM KOMMANDITBOLAG så är det följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

BOHUS FORM KOMMANDITBOLAG har 916843-5353 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.