Ljungströms Marine Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Ljungströms Marine Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Ljungströms Marine Handelsbolag finns. I Mariestad så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Ljungströms Marine Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Ljungströms Marine Handelsbolag har haft sedan 2004-04-22. Ljungströms Marine Handelsbolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ljungströms Marine Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kyrkv. 14, 540 66, Sjötorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0501-51450.

Mariestad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Ljungströms Marine Handelsbolag har idag 916570-2110 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Ljungströms Marine Handelsbolag

Förmedling och försäljning av tjänster och förnödenheter inom sjöfarten

I Ljungströms Marine Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ljungström, Britt-Marie som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Ljungström, Lars Hugo som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .