Häggmyr Lindgren Candy Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Häggmyr Lindgren Candy Handelsbolag är en verksamhet som finns i Mariestad. I Häggmyr Lindgren Candy Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Häggmyr, Carin Annette Elisabeth som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Häggmyr, Ulf Peter som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Häggmyr Lindgren Candy Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Häggmyr Lindgren Candy Handelsbolag på telefon 0501-18885.

Försäljning av distribution av konfektyr

Idag är Häggmyr Lindgren Candy Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Häggmyr Lindgren Candy Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Häggmyr Lindgren Candy Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Häggmyr Lindgren Candy Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Häggmyr Lindgren Candy Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Häggmyr Lindgren Candy Handelsbolag har 916569-8888 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.