Salong Självfallet & Bijouterier Wiktorsson, Johansson o Bäcklund Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916569-7658 är organisationsnummer för företaget Salong Självfallet & Bijouterier Wiktorsson, Johansson o Bäcklund Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Självfallet & Bijouterier Wiktorsson, Johansson o Bäcklund Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Mariestad som är den kommunen som Salong Självfallet & Bijouterier Wiktorsson, Johansson o Bäcklund Handelsbolag finns i.

Salong Självfallet & Bijouterier Wiktorsson, Johansson o Bäcklund Handelsbolag har varit registrerat sedan 1988-12-15 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Självfallet & Bijouterier Wiktorsson, Johansson o Bäcklund Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Salong Självfallet & Bijouterier Wiktorsson, Johansson o Bäcklund Handelsbolag är och det finns flera bolag i Mariestad som också är .

Firmatecknare för Salong Självfallet & Bijouterier Wiktorsson, Johansson o Bäcklund Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Salong Självfallet & Bijouterier Wiktorsson, Johansson o Bäcklund Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0501-13388 eller genom brev på följande adress:
Österlångg. 16, 542 30, Mariestad

Frisersalong och försäljning av bijouterier.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Självfallet & Bijouterier Wiktorsson, Johansson o Bäcklund Handelsbolag och det är Bäcklund, Eva Elisabet som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Wiktorsson, Inga Marita som är född 1961 och har titeln Bolagsman,