Ebbe Osbecks Grävfirma Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Ebbe Osbecks Grävfirma Handelsbolag är en verksamhet som finns i Mariestad. I Ebbe Osbecks Grävfirma Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundin-Osbeck, Ulla Marianne som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Osbeck, Ebbe Sigurd som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ebbe Osbecks Grävfirma Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ebbe Osbecks Grävfirma Handelsbolag på telefon 0501-43074.

Gräventreprenadrörelse

Idag är Ebbe Osbecks Grävfirma Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Ebbe Osbecks Grävfirma Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ebbe Osbecks Grävfirma Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ebbe Osbecks Grävfirma Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ebbe Osbecks Grävfirma Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Ebbe Osbecks Grävfirma Handelsbolag har 916453-8069 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.