LGK Fastighetsförvaltning & Konsult Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning och konsultverksamhet inom områdena personalrekrytering och verksamhetsomläggningar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LGK Fastighetsförvaltning & Konsult Kommanditbolag vars verksamheterstyp är Kommanditbolag.

I Mariestad så är LGK Fastighetsförvaltning & Konsult Kommanditbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 1992-06-04 så skapades LGK Fastighetsförvaltning & Konsult Kommanditbolag och verksamheten är har F-skattsedel LGK Fastighetsförvaltning & Konsult Kommanditbolag har haft det sedan 2001-01-02.

916452-5272 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mariestad.

Just nu är LGK Fastighetsförvaltning & Konsult Kommanditbolag och det finns många verksamheter som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med LGK Fastighetsförvaltning & Konsult Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 070-3925169 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av komplementären.

Följande personer är på något sätt aktiva inom LGK Fastighetsförvaltning & Konsult Kommanditbolag är TreFast AB som är född och har titeln Komplementär, Johnstone, Torgny William som är född 1939 och har titeln Kommanditdelägare, Sjödin, Olof Magnus som är född 1961 och har titeln Kommanditdelägare, .