Bröderna Åkesson Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Mariestad och Bröderna Åkesson Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bröderna Åkesson Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Bröderna Åkesson Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Bröderna Åkesson Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1992-08-24. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bröderna Åkesson Handelsbolag ska trivas.

Bröderna Åkesson Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mariestad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Reparation och försäljning av krockskadade bilar

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bröderna Åkesson Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1977-01-01.

Idag är Bröderna Åkesson Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Bröderna Åkesson Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0551-22434.

; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Bröderna Åkesson Handelsbolag är Åkesson, Karl Conny som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Åkesson, Lars Åke som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

Bröderna Åkesson Handelsbolag har 916451-5984 som sitt organisationsnummer.