Handelsbolaget Alf Svensson & Co

Västra Götalands län

Information

I Mariestad finns det ett Handelsbolag som heter Handelsbolaget Alf Svensson & Co. Det finns flera företag som liknar Handelsbolaget Alf Svensson & Co i Västra Götalands län. Mariestad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1975-10-07 så har Handelsbolaget Alf Svensson & Co varit registrerat. Idag är Handelsbolaget Alf Svensson & Co och det finns fler företag som är det i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Alf Svensson & Co så kan man gör det genom att posta ett brev till Muggeberg Villa Lena 1, 542 94, Mariestad. Vi ni istället prata med Handelsbolaget Alf Svensson & Co så kan ni göra det på 0511-59640.

Jordbruks- och skogsbruk, försäljning av grus och sand, handel med textilvaror och garner, import och handel med presentartiklar leksaker, byggnadsförvaltning, fastighetsförvaltning, plantskola samt reparation, renovering och handel med begagnade bilar.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Svensson, Alf Gustav Birger som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Svensson, Lena Kristina som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. .

Handelsbolaget Alf Svensson & Co har 916451-1215 som sitt organisationsnummer.