StiliLin ek. för.

Västra Götalands län

Information

769612-8029 är organisationsnummer för bolaget StiliLin ek. för.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som StiliLin ek. för. är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Mariestad som är den kommunen som StiliLin ek. för. finns i.

StiliLin ek. för. har varit registrerat sedan 2005-07-22 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för StiliLin ek. för. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-31.

StiliLin ek. för. är och det finns flera bolag i Mariestad som också är .

Firmatecknare för StiliLin ek. för. är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter och suppleant, var för sig.

Vill ni komma i kontakt med StiliLin ek. för. så kan ni göra det på telefon genom 073-0545334 eller genom brev på följande adress:
Skogssnäppev. 18, 542 41, Mariestad

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att köpa in och sälja smycken, kläder, accessoarer och kosmetika.

Det finns olika personer som har en koppling med StiliLin ek. för. och det är Kapturowska, Liza Elzbieta F som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Stagenius Kapturowska, Teresa Danuta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sunnanängs, Helena Susann som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Holtet, Berit Amalie som är född 1953 och har titeln Suppleant,