Lanthandeln Tidavad Ek. för.

Västra Götalands län

Information

Lanthandeln Tidavad Ek. för. hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Lanthandeln Tidavad Ek. för. finns. I Mariestad så finns det många olika Ekonomisk förening och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Lanthandeln Tidavad Ek. för. tillhör verksamheterstypen Ekonomisk förening och verksamheten har ej F-skatt. Lanthandeln Tidavad Ek. för. har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Lanthandeln Tidavad Ek. för. så kan ni göra det genom att skicka er post till Tidavad Blackgården 4533, 542 93, Mariestad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0501-32005.

Mariestad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Lanthandeln Tidavad Ek. för. har idag 769612-2584 som sitt organisationummer.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Bengt Olov Svantesson och Allan Svensson, i förening. är den som för stunden ansvarar för Lanthandeln Tidavad Ek. för.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att medlemmarna som konsumenter erbjuds handla dagligvaror i en lokal butik. Föreningen skall även vara en drivande kraft för bygdens utveckling.

I Lanthandeln Tidavad Ek. för. så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Frits Bengt Rune som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Landenmark, Nils Allan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson Kowalczyk, Gunilla Agnes L som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Svantesson, Bengt Olov Ingemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, John Allan Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Bengt Jan-Olof som är född 1949 och har titeln Suppleant.