Serviceföretaget BIIA Ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Serviceföretaget BIIA Ekonomisk förening. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Mariestad här finns det många olika Ekonomisk förening. Serviceföretaget BIIA Ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Mariestad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Serviceföretaget BIIA Ekonomisk förening är momsregistrerat sedan2002-01-21 och har organisationsnummer 769607-8661.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Serviceföretaget BIIA Ekonomisk förening på följande adress Bergsg. 110, 542 31, Mariestad.

Serviceföretaget BIIA Ekonomisk förening är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-01-21.

I Serviceföretaget BIIA Ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att - bedriva serviceuppdrag i egen regi - fungera som en egenanställningsföretag för personer utanför den ekonomiska föreningen. - uppdrag som föreningen utför är hushållsnära tjänster, catering och transporter. - erbjuda gemensam produktutveckling och andra uppdrag som syftar att möta framtidens arbetsmarknad och använda samhällets resurser för detta. - bedriva föreläsnings- och kursverksamhet. - främja kompetensutveckling hos företag, organisationer, kommuner och region eller landsting. - föreningen är även ett lokalt resurscentrum för kvinnor och social ekonomi. Medlemmarna deltar i föreningen genom att arbeta i föreningen.