Skaraborgsassistans Ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

I Mariestad finns det ett Ekonomisk förening som heter Skaraborgsassistans Ekonomisk förening. Det finns flera verksamheter som liknar Skaraborgsassistans Ekonomisk förening i Västra Götalands län. Mariestad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Skaraborgsassistans Ekonomisk förening är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1995-10-06 så har Skaraborgsassistans Ekonomisk förening varit registrerat. Idag är Skaraborgsassistans Ekonomisk förening och det finns fler verksamheter som är det i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Skaraborgsassistans Ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Hammarsmedsg. 5, 542 35, Mariestad. Vi ni istället prata med Skaraborgsassistans Ekonomisk förening så kan ni göra det på 0501-70707.

Att främja medlemmarnas ekonomiska och sociala intresse genom att full delaktighet och jämlikhet ska gälla, samt att varje medlem ska ha självbestämmande och kontroll över sin egen assistanssituation, att vara arbetsgivare för medlemmarnas personliga assistenter, att administrera och förvalta medlemmarnas assistentersättningar, att främja erfarenhetsutbyte mellan medlemmarna och att stödja medlemmarna i deras kontakt med myndigheter i frågor som avser personlig assistans.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lundberg, Pia Eva Susanne som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Österman Ribbstedt, Maria Pernilla B som är född 1972 och har titeln Extern firmatecknare, Aronsson, Lilian Britt-Marie som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Bouveng, Monica Birgitta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Engman, Annalena Elisabet som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Janson, Siv Ann-Mari Elisabeth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotLarsson, Erik Gunnar Arne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jonas Fredrick som är född 1967 och har titeln Suppleant, Böhlmark, Jan-Olof som är född 1948 och har titeln Suppleant.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Engman, Annalena Elisabet -Larsson, Erik Gunnar Arne -Lundberg, Pia Eva Susanne -Österman Ribbstedt, Maria Pernilla B .

Skaraborgsassistans Ekonomisk förening har 769601-0532 som sitt organisationsnummer.