Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 7

Västra Götalands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 7 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Mariestad så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 7 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 1954-05-20 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 7 och bolaget är har ej F-skattsedel.

766000-1525 är organisationsnummret för bolaget som finns i Mariestad.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 7 och det finns många bolag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 7 så går det att nå dem via telefon på 0500-472600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 7 är Andersson, Bo Anders som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Gunnar Bertil som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Per Olof som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Kukkonen, Sami Sulo Ensio som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöholm, Per Erik Gustav som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellqvist, Britt Anli Gunilla som är född 1964 och har titeln SuppleantLarsson, Jessica Eva Maria som är född 1982 och har titeln Suppleant, Måsberg, Lars Rune som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Erik som är född 1969 och har titeln Suppleant.