Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 5

Västra Götalands län

Information

Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 5 är en verksamhet som finns i Mariestad. I Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 5 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hermansson, Inez Margareta som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Inez Anna Margaretha som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Levin, Jan Rolf Gunnar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Olausson, Elsa Märta Helena som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöholm, Per Erik Gustav som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Majlis Linnéa som är född 1934 och har titeln SuppleantKjellqvist, Britt Anli Gunilla som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lundberg, Claes Ulrik som är född 1964 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 5 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 5 på telefon .

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Idag är Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 5 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 5 är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 5 innehar ej F-skattsedel och Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 5 är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 5 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 5 har 766000-1517 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.