Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 8

Västra Götalands län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Mariestad och Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 8 är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 8 är ett av dem. Statusen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 8 är att Bolaget är aktivt.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 8 är ett Bostadsrättsförening och skapades 1960-06-30. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där företaget finns i jobbar för att företag som Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 8 ska trivas.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 8 är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Mariestad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 8 är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 8 och det finns flera företag som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 8 så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0501-10564.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 8 är Boman, Anders Göran som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Fingal, Kenneth Ingemar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Kollberg, Jan Erik som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydbjer, Karin Lilian som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Monica Marianne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Adamsson, Fritz Lennart som är född 1930 och har titeln SuppleantKjellqvist, Britt Anli Gunilla som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lindberg, Tore Bertil Sigvard som är född 1932 och har titeln Suppleant, .

Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 8 har 766000-1509 som sitt organisationsnummer.