Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 1

Västra Götalands län

Information

766000-1475 är organisationsnummer för verksamheten Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 1. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 1 är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Mariestad som är den kommunen som Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 1 finns i.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 1 har varit registrerat sedan 1941-06-17 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 1 så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 1 är och det finns flera verksamheter i Mariestad som också är .

Firmatecknare för Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 1 är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 1 så kan ni göra det på telefon genom 0501-77196 eller genom brev på följande adress:
Carlbecksv. 2, 542 32, Mariestad

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Det finns olika personer som har en koppling med Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 1 och det är Eriksson, Anders Rune som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellqvist, Britt Anli Gunilla som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Stensson, Carin Selma Margareta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Thim, Nils Inge som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Vasic, Milinko som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Anna-Lisa som är född 1938 och har titeln SuppleantOlsson, Elsie Elisabeth som är född 1947 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Nils Håkan som är född 1946 och har titeln Suppleant, Sjöholm, Per Erik Gustav som är född 1958 och har titeln Suppleant