Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 6

Västra Götalands län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Mariestad och Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 6 är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 6 är ett av dem. Statusen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 6 är att Bolaget är aktivt.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 6 är ett Bostadsrättsförening och skapades 1952-11-13. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där företaget finns i jobbar för att företag som Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 6 ska trivas.

I Mariestad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 6 inte är momsregistrerat.

Idag är Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 6 och det finns flera företag som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 6 så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 6 är Nordberg, Barbro Sigrid Linnéa som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Segerstedt, Gunvor Helena som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöholm, Per Erik Gustav som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöqvist, Rune Sixten som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerlund, Fredric Urban som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Boije, Anton Per-Olof som är född 1989 och har titeln SuppleantFagergren, Per Johan Robin som är född 1986 och har titeln Suppleant, Kjellqvist, Britt Anli Gunilla som är född 1964 och har titeln Suppleant, .

Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 6 har 766000-1467 som sitt organisationsnummer.