Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 9

Västra Götalands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 9 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Mariestad så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 9 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 1963-03-28 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 9 och företaget är har ej F-skattsedel.

766000-1442 är organisationsnummret för företaget som finns i Mariestad.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 9 och det finns många företag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 9 så går det att nå dem via telefon på 0501-12014 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 9 är Almlöf, Jan Håkan Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Sylvia Lillemor som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallberg, Anne-Lill Maria som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Leijon, Stig Roland som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Elna Karin Gunilla som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Stig Olof Ingemar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamotSjöholm, Per Erik Gustav som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Alvarez Castillo, Ricardo som är född 1952 och har titeln Suppleant, Germer, Lilian Marion som är född 1936 och har titeln SuppleantKarlsson, Morgan Gösta som är född 1970 och har titeln SuppleantKjellqvist, Britt Anli Gunilla som är född 1964 och har titeln SuppleantLindgren, Jan-Erik Gunnar som är född 1952 och har titeln Suppleant.