Stefan Gustafssons Byggservice & Alltjänst

Västra Götalands län

Information

Stefan Gustafssons Byggservice & Alltjänst är ett av många verksamheter som finns i Mariestad. Det är nämligen den kommunen som Stefan Gustafssons Byggservice & Alltjänst finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Stefan Gustafssons Byggservice & Alltjänst som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2004-04-01.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stefan Gustafssons Byggservice & Alltjänst så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Mariestad arbetar för att verksamheter som Stefan Gustafssons Byggservice & Alltjänst ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Stefan Gustafssons Byggservice & Alltjänst. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Snickerier och renoveringar. Fastighetsskötsel. Maskin- service såsom grävningar såsom dränering med maskin samt uthyrning av maskin.

Firmatecknare för Stefan Gustafssons Byggservice & Alltjänst är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stefan Gustafssons Byggservice & Alltjänst och det är följande personer, Gustafsson, Lars Stefan som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Stefan Gustafssons Byggservice & Alltjänst är 740717-XXXX.