Conny Ohlssons Allcervice

Västra Götalands län

Information

I Mariestad finns det ett Enskild firma som heter Conny Ohlssons Allcervice. Det finns flera verksamheter som liknar Conny Ohlssons Allcervice i Västra Götalands län. Mariestad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Conny Ohlssons Allcervice är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-02-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2007-05-22 så har Conny Ohlssons Allcervice varit registrerat och sedan 2007-02-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Conny Ohlssons Allcervice och det finns fler verksamheter som är det i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Conny Ohlssons Allcervice så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Conny Ohlssons Allcervice så kan ni göra det på 070-9300608.

Städ, snickeri, bilreparationer, jordbruk, reparationer av jordbruksmaskiner, måleri, fastighetsreparationer t.ex. byte av kranar, strömbrytare m.m.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Olsson, Sven Eric Conny som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Conny Ohlssons Allcervice har 731010-XXXX som sitt organisationsnummer.