Forsströms Schakt & Alltjänst

Västra Götalands län

Information

Forsströms Schakt & Alltjänst hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Forsströms Schakt & Alltjänst finns. I Mariestad så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Forsströms Schakt & Alltjänst tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Forsströms Schakt & Alltjänst har haft sedan 2005-02-24. Forsströms Schakt & Alltjänst har funnits sedan och 2004-03-18 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Forsströms Schakt & Alltjänst så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0501-34242.

Mariestad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Forsströms Schakt & Alltjänst har idag 730816-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Forsströms Schakt & Alltjänst

Bedriva schacktning, grävning, personaluthyrning, trädgårds- tjänst, farmatjänst, försäljning av dräneringsutrustning.

I Forsströms Schakt & Alltjänst så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forsström, Fredrik Andreas som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .