Rörsås Industriservice

Västra Götalands län

Information

Rörsås Industriservice är ett företag som finns i Mariestad. I Rörsås Industriservice finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Morgan Per Arne som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rörsås Industriservice så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rörsås Industriservice på telefon 070-9394206.

Svets, montage, reparation, service såsom svetsning av lastbryggor, stålstomar, stålkonstruktioner. Montage av industriportar, industribyggnader, industrimaskiner och industrirör. Reparation av industriportar, industrimaskiner, entreprenadmaskiner. Service på industriportar, industrimaskiner (såsom pappersmaskiner), entreprenadmaskiner. Tillverkning av prickar kurar, ramper, skopor till entreprenadmaskiner och containrar.

Idag är Rörsås Industriservice av bolagstypen Enskild firma.

Rörsås Industriservice är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Mariestad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rörsås Industriservice innehar ej F-skattsedel och Rörsås Industriservice är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rörsås Industriservice så är det följande:

Rörsås Industriservice har 720829-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.