Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 12

Västra Götalands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att anskaffa och förvalta hus i Mariestads kommun och att mot ersättning upplåta lägenheter åt medlemmarna med nyttjanderätt under obegränsad tid, nämnd bostadsrätt.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 12 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Mariestad så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 12 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 1987-10-12 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 12 och företaget är har ej F-skattsedel.

716410-4924 är organisationsnummret för företaget som finns i Mariestad.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 12 och det finns många företag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 12 så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, två i förening.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Mariestadshus nr 12 är Fernmo, Margit Kristina som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Fernström, Bertil Håkan Edvard som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt Ingvar Henrik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Lennart Karl Johan som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Wartmark, Ulf Valdemar som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Alenljung, Gun-Britt som är född 1949 och har titeln SuppleantBerggren, Björn Folke som är född 1936 och har titeln Suppleant, Ekström, Bernt som är född 1939 och har titeln Suppleant, Matsson, Anna Charlotte som är född 1966 och har titeln SuppleantNordqvist, Anita Wiola som är född 1953 och har titeln Suppleant.