Bostadsrättsföreningen Granaten

Västra Götalands län

Information

716410-4452 är organisationsnummer för företaget Bostadsrättsföreningen Granaten. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Granaten är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Mariestad som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Granaten finns i.

Bostadsrättsföreningen Granaten har varit registrerat sedan 1986-01-08 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Granaten så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Granaten är och det finns flera bolag i Mariestad som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Granaten är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Granaten så kan ni göra det på telefon genom 0501-77495 eller genom brev på följande adress:
Dalripev. 13, 542 41, Mariestad

Föreningen har till ändamål att åt sina medlemmar upplåta bostäd- er eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid. Medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrätts- havare.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Granaten och det är Bjurenlind, Bror Clas-Göran som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlén, Anita Sigbritt Charlotte som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömsund, Gunilla Maria Kristina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikström, Sven Axel Jimmy som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jonas Mikael som är född 1976 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Valter Christer som är född 1960 och har titeln Suppleant