Bifrost Silversmide

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mariestad och Bifrost Silversmide är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bifrost Silversmide är ett av dem. Statusen för Bifrost Silversmide är att Bolaget är aktivt.

Bifrost Silversmide är ett Enskild firma och skapades 1996-12-13. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bifrost Silversmide ska trivas.

Bifrost Silversmide är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Mariestad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning, reparationer och försäljning av smycken i silver, guld och brons.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bifrost Silversmide är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Bifrost Silversmide och det finns flera verksamheter som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Bifrost Silversmide så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0501-71175.

.

De som är på något sätt har med Bifrost Silversmide är Sjöberg, Stefan Ernst Evert som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bifrost Silversmide har 700608-XXXX som sitt organisationsnummer.