boturism i Mariestad

Västra Götalands län

Information

Sammanställa och producera kataloger över annorlunda boende och aktiviteter. Katalogerna är till för alla som söker ett boende eller en aktivitet utöver de traditionella. Marknaden för katalogerna är främst turismen. Exempel på annorlunda boende är bed & breakfast och exempel på annorlunda aktivitet är fotbollsgolf.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för boturism i Mariestad vars bolagstyp är Enskild firma.

I Mariestad så är boturism i Mariestad ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Mariestad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mariestad och i Västra Götalands län. Redan 2003-10-28 så skapades boturism i Mariestad och företaget är har ej F-skattsedel.

690407-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Mariestad.

Just nu är boturism i Mariestad och det finns många företag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med boturism i Mariestad så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom boturism i Mariestad är Jönsson, Jessica som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, Larsson, Håkan Roger som är född 1969 och har titeln Prokurist, .