Medelhavsgrill i Mariestad

Västra Götalands län

Information

690102-XXXX är organisationsnummer för företaget Medelhavsgrill i Mariestad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Medelhavsgrill i Mariestad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mariestad som är den kommunen som Medelhavsgrill i Mariestad finns i.

Medelhavsgrill i Mariestad har varit registrerat sedan 2007-03-08 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Medelhavsgrill i Mariestad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-06.

Medelhavsgrill i Mariestad är och det finns flera bolag i Mariestad som också är .

Firmatecknare för Medelhavsgrill i Mariestad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Medelhavsgrill i Mariestad så kan ni göra det på telefon genom 073-5092817 eller genom brev på följande adress:

Pub och restaurang och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Medelhavsgrill i Mariestad och det är Hermez, Milad som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,