Lugnås svets och maskin

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mariestad och Lugnås svets och maskin är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Lugnås svets och maskin är ett av dem. Statusen för Lugnås svets och maskin är att Bolaget är aktivt.

Lugnås svets och maskin är ett Enskild firma och skapades 2006-11-23. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där företaget finns i jobbar för att företag som Lugnås svets och maskin ska trivas.

Lugnås svets och maskin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-23. I Mariestad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Svets, maskin och plåtjobb

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lugnås svets och maskin är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-30.

Idag är Lugnås svets och maskin och det finns flera företag som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Lugnås svets och maskin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-8640733.

.

De som är på något sätt har med Lugnås svets och maskin är Karlsson, Claes-Magnus som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lugnås svets och maskin har 670902-XXXX som sitt organisationsnummer.