Mariestads Golv och Kakel

Västra Götalands län

Information

Mariestads Golv och Kakel hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Mariestads Golv och Kakel finns. I Mariestad så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Mariestads Golv och Kakel tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Mariestads Golv och Kakel har haft sedan 2005-02-17. Mariestads Golv och Kakel har funnits sedan och 2005-03-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mariestads Golv och Kakel så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0501-70130.

Mariestad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Mariestads Golv och Kakel har idag 641017-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mariestads Golv och Kakel

Plattsättning, parkettslipning, golvläggning, badrumsrenoveringar, försäljning av golv, plattor, parkett, laminat och plast.

I Mariestads Golv och Kakel så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Åke Jörgen som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .