Carina Carlssons Handelsträdgård

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mariestad och Carina Carlssons Handelsträdgård är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Carina Carlssons Handelsträdgård är ett av dem. Statusen för Carina Carlssons Handelsträdgård är att Bolaget är aktivt.

Carina Carlssons Handelsträdgård är ett Enskild firma och skapades 2002-03-06. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där företaget finns i jobbar för att företag som Carina Carlssons Handelsträdgård ska trivas.

Carina Carlssons Handelsträdgård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Mariestad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handelsträdgård, odling och försäljning av växter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Carina Carlssons Handelsträdgård är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Carina Carlssons Handelsträdgård och det finns flera företag som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Carina Carlssons Handelsträdgård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0501-13454.

.

De som är på något sätt har med Carina Carlssons Handelsträdgård är Karlsson, Birgitta Carina som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Carina Carlssons Handelsträdgård har 630905-XXXX som sitt organisationsnummer.