Westelius Arkitektfirma

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mariestad och Westelius Arkitektfirma är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Westelius Arkitektfirma är ett av dem. Statusen för Westelius Arkitektfirma är att Bolaget är aktivt.

Westelius Arkitektfirma är ett Enskild firma och skapades 2001-06-21. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Mariestad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Westelius Arkitektfirma ska trivas.

Westelius Arkitektfirma är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Mariestad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Arkitektverksamhet. Alla former av arkitektritningar och projekteringshandlingar. Företaget erbjuder projektledning och projektcoordinering av byggprojekt. Vid inredningsuppdrag levereras fast och lös inredning sam teknik. Även tjänster inom fastighetsförvaltning och byggnadsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Westelius Arkitektfirma är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Westelius Arkitektfirma och det finns flera bolag som är det idag i Mariestad.

Vill man komma i kontakt med Westelius Arkitektfirma så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0501-10590.

.

De som är på något sätt har med Westelius Arkitektfirma är Westelius, Johan Mattias som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Westelius Arkitektfirma har 610208-XXXX som sitt organisationsnummer.