Dataskolan Michael Nyberg

Västra Götalands län

Information

Dataskolan Michael Nyberg hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Mariestad som är den kommunen där Dataskolan Michael Nyberg finns. I Mariestad så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Dataskolan Michael Nyberg tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Dataskolan Michael Nyberg har haft sedan -0001-11-30. Dataskolan Michael Nyberg har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Dataskolan Michael Nyberg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-855030.

Mariestad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Dataskolan Michael Nyberg har idag 601205-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Dataskolan Michael Nyberg

Datautbildning samt konsultation, försäljning och därmed tillhörande verksamhet

I Dataskolan Michael Nyberg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nyberg, Axel Ivar Mikael som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .